Rinkodaros vadovas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Rinkodaros vadovas
Darbo sritis:
Rinkodara ir reklama
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Emplonet, UAB
RINKODAROS VADOVAS (-Ė)

Darbo aprašymas:- Skaitmeninės rinkodaros strategijos kūrimas, veiksmų planavimas ir įgyvendinimas;- Rinkodaros kompanijų organizavimas bei vystymas elektroniniais kanalais;- Įmonės įvaizdžio stiprinimas, naujų įvaizdžio galimybių kūrimas ir vystymas;- Prekinio ženklo pozicionavimas;- Pardavimų skatinimo, lojalumo programų kūrimas ir valdymas;- Bendradarbiavimas su reklamos, žiniasklaidos ir viešųjų ryšių agentūromis.

Reikalavimai:- Turite aukštąjį išsilavinimą (privalumas rinkodaros ar komunikacijos srityje);- Turite sėkmingą skaitmeninės rinkodaros strategijos kūrimo ir valdymo patirtį (finansinių produktų pardavimo srityje būtų privalumas);- Turite patirį analizuojant duomenis ,,Google Analytics“, vykdant kampanijas ,,Google Adwords“ bei ,,Facebook“ ir kitais kanalais;- Turite elektroninės svetainės administravimo bei turinio kūrimo žinias;- Turite patirties rinkodaros biudžeto planavimo bei efektyvumo analizės, prekinių ženklų vystymo srityje;- Pasižymite puikiais bendravimo, derybų bei lyderystės įgūdžiais;- Pasižymite gebėjimu generuoti idėjas ir parinkti tinkamiausius metodus joms įgyvendinti;- Pasižymite puikiais darbų organizavimo ir laiko planavimo įgūdžiais, orientacija į rezultatą.

Mes siūlome:- Naujus iššūkius, galimybę pritaikyti patirtį ir žinias, įgyti naujos patirties;- Puikias darbo sąlygas naujame biure bei draugišką ir motyvuotą kolektyvą.

Jūsų CV laukiame adresu: rinkodaros.vadovas@emplonet.lt;Daugiau informacijos telefonu: 8 682 53555.Konfidencialumą garantuojame! Informuosime tik atrinktus kandidatus!

Reikalingos kalbų žinios  Anglų
Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Vilnius
Pozicija  Vadovas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Rūta T.
El. paštas:  rinkodaros.vadovas@emplonet.lt
Adresas:  A. Tumėno g. 4, Vilnius, LT-01109 Vilniaus
Informacija telefonu:  8 682 53555
URL  http://www.emplonet.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-642891-LT