Butas, Vilnius, 105.0 m², 185357 €
+37060064120

Veiksmas:
Parduoda
Miestas:
Vilnius
Kambarių skaičius:
3
Buto aukštas:
4 aukštas
Namo aukštų skaičius:
4
Bendras plotas:
105.0 m²
Kaina:
185357 € (1 m² = 1765 €)

Aprašymas

Parduodamas 3 k. butas su daline apdaila Naujamiestyje, A.Vivulskio g. Kadastrinis buto plotas yra 105 kv.m., tačiau realus grindų plotas yra didesnis – 122 kv. m. – dėl įrengtos antresolės.
Namas yra 1957 m. statybos. Butas yra 4 aukšte iš 4, įrengtas palėpėje. 2010 m. stogas visiškai rekonstruotas, sudėtos naujos čerpės. Suremontuota laiptinė, joje sudėti nauji langai. Vištunėje laiptinės aištelėje tik vienas butas. Rakinama laiptinė (telefonspynė). Parkavimas – vidiniame kieme.
Svetainė kartu su virtuve, vonia vienoje patalpoje su wc. Iš svetainės laiptais galima pakilti į antresolę, joje patogu įrengti kompiuterio darbo vietą. 2 miegamieji. Erdvus holas.
Bute sienos dažytos baltai. Sudėtos parketlentės, vonioje/wc – plytelės. Nauji mediniai Veliux ir standartinio tipo langai, orientuoti Šiaurės ir Pietų kryptimis. Aukštos lubos – siekiančios 4 m aukščiausioje vietoje. Yra galimybė įsirengti židinį. Durys: įėjimo – šarvo, vidaus – medinės.
Nauja elektros instaliacija. Nauja kanalizacija (plastikiniai vamzdžiai). Sudėta santechnika. Yra galimybė, kad esami šeimininkai įrengtų ir virtuvę.
Nėra centrinio šildymo, tačiau dėl praeinančių šiluminių vamzdžių butas yra labai šiltas, rekomenduojama įsirengti kondicionierius, kurie žiemą tarnaus kaip šildymo šaltinis, vasarą – vėsinimo.

Nuotraukos