Arbatinis grybas, Vilnius, 16 Lt

Veiksmas:
Parduoda
Tipas:
Vitaminai ir papildai
Pavadinimas:
Arbatinis grybas
Miestas:
Vilnius
Kaina:
16 €

Aprašymas

Skonis, kaip tikros giros!!! Lengva pagaminti ir labai skanu ir sveika gerti! Dėl kainos galima derėtis. Liko tik 4 vnt. Arbatinis grybas gerina medžiagų apykaitą, spartina kenksmingųjų medžiagų šalinimą, mažina šlapimo rūgšties ir cholesterino kiekį kraujyje, skatina žarnyno normaliosios floros regeneravimą, stiprina imuninę sistemą. Kaip rauginti arbatini grybą Pirmiausia derėtų arbatinį grybą nusipirkti. Nes vartojamas tik apie 10 metų augintas grybas. Paprastai arbatinis grybas rauginamas saldytoje juodo¬joje arbatoje. Kai kuriais atvejais labiau tinka žalioji arba vaistažolių arbata. Arbatos vaistažolių, kuriose gausu eterinių aliejų, nepatartina vartoti. Eteriniai aliejai naikina bakterijas, tad fermentacija gali sulėtėti. Taigi pipirmėtės, ramunėlės, šalavijo, pankolio, rozmarino, jonažolės verčiau atsisakykite. Ir pradėkite: • Indą, kuriame rauginsite arbatinį grybą, išplaukite verdančiu vandeniu. Du arbatinius šaukštelius arbatžolių, užplikę litru karšto vandens, palaikykite, kad pritrauktų, 10 min. • Arbatą perkošę, ištirpinkite 100g cukraus ir ataušinkite iki 20-5°C. Supilkite į indą, kuriame auginsite arbatinį grybą, priedo pilkite puodelį arbatinės giros, kurioje panardintą pirkote. • Į indą įdėkite arbatinį grybą ir, uždengę rankšluosčiu, rauginkite 8-10 dienų (gerai vėdinamoje patalpoje, maždaug 23° temperatūroje). • Grybą išėmę, perkoškite arbatinę girą per audinį arba tankų tinklelį. • Girą laikykite šaldytuve, kasdien gerkite po 1-2 stiklines. Daugiau: http://gerkarbata.lt/arbatos-grybas-tikras-sveikatos-saltinis

Nuotraukos