Projektų vadovas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Projektų vadovas
Darbo sritis:
Statyba ir NT
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Emplonet, UAB

Mūsų klientė - Lietuvoje dirbanti įmonė, tiekianti aukštos kokybės ir pažangių technologijų gaminius, šiuo metu į savo komandą kviečia prisijungti projektų vadovą.

 

PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

Darbo aprašymas:

- Bendravimas su esamais ir potencialiais klientais, jų poreikių analizavimas ir paslaugų pristatymas bei pardavimas;- Derybų su užsakovais organizavimas ir vedimas;- Pardavimo projektų valdymas;- Sutarčių sudarymas ir jų vykdymo kontrolė;- Darbų priežiūra, medžiagų ir įrangos užsakymas.

Reikalavimai:

- Turite sėkmingos projektų valdymo ar pardavimų darbo patirties bei inžinerinį supratimą;- Turite puikius komunikacinius, derybų ir įmonės reprezentavimo įgūdžius;- Pasižymite aktyvumu, energija ir greita orientacija;- Skaitote ir suprantate brėžinius bei schemas (būtų privalumas);- Turite kvalifikacijos atestatus (būtų privalumas);- Turite gerus darbo MS Office ir Autocad įgūdžius;- Turite anglų ir rusų kalbų įgūdžius;- Turite gerus darbų organizavimo ir laiko planavimo įgūdžius;- Turite vairuotojo pažymėjimą ir nuosavą automobilį.

Mes jums siūlome:

- Galimybę realizuoti savo ypatingus sugebėjimus pardavimų srityje;- Darbą šiuolaikiškoje įmonėje ir moderniai įrengtame biure;- Motyvuojantį darbo užmokestį ir premijų sistemą už pasiektus rezultatus.

Reikalingos kalbų žinios  Anglų, Rusų
Reikalinga darbo patirtis  0-2 metai
Darbo laikas  Visa darbo diena
Pradžia (data)  1 mėnesio laikotarpyje
Vietovė  Vilnius
Pozicija  Projektų vadovas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Rūta T.
El. paštas:  projektu.vadovas@emplonet.lt
Adresas:  A. Tumėno g. 4, Vilnius, LT-01109 Vilniaus
Informacija telefonu:  +370 682 53555
URL  http://www.emplonet.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-641059-LT