Veterinarijos gydytojas, Pakruojo r.
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Veterinarijos gydytojas
Darbo sritis:
Žemės ūkis ir aplinkos inž.
Profesija:
Kita
Miestas:
Pakruojo r.

Aprašymas

Emplonet, UAB

AB „Litagros žemės ūkio centras“

Mūsų sėkmės pagrindas – orientacija į ilgalaikę partnerystę ir nuolatinis tobulėjimas, ieškant efektyviausių verslo sprendimų. Investuodami į šiuolaikinę techniką bei darbuotojų kvalifikacijos kėlimą nuolat geriname darbuotojų darbo sąlygas. Esame socialiai atsakingi ir vykdome savo pažadus, vertiname atvirumą,  skatiname iniciatyvą ir savarankiškumą.UAB „Litagros žemės ūkio centras“ valdo 7 augalininkyste ir gyvulininkyste užsiimančias bendroves: UAB Aristavos ūkis, UAB Beržų ūkis, UAB Kalpokų ūkis, UAB Šešupės ūkis, UAB Šlapaberžės ūkis, UAB Baušų ūkis ir UAB Ranktinėlių ūkis.  Įmonių grupėje dirba apie 250 darbuotojų.

Šiuo metu darbui Kalpokų ūkyje (Pakruojo raj.) ieškome: 

VETERINARIJOS GYDYTOJAS (-A)

Darbo funkcijos:- Gyvulių profilaktinė priežiūra veterinarinėmis ir prevencinėmis priemonėmis; - Sergančių gyvulių gydymas pieno ūkyje;- Karvių sėklinimas, ginekologija, darbas ultragarsu (neturinčius patirties apmokysime);- Dokumentų pildymas, darbas su kompiuterine programa.

Mes tikimės, kad Jūs:- Turite aukštąjį veterinarijos gydytojo išsilavinimą;- Išmanote gyvulių profilaktinę priežiūrą ir gydymą;- Turite gerus darbo kompiuteriu įgūdžius;- Vairuojate automobilį;- Esate atsakingas, sąžiningas, nuoseklus darbe;- Pasižymite pozityvumu ir noru tobulėti; - Turite veterinarijos gydytojo darbo patirties (didelis privalumas).

Mes Jums siūlome:- Kompetenciją atitinkantį atlygį, papildomų naudų paketą;- Galimybes įgyti naujų žinių sėkmingai veikiančioje įmonių grupėje;- Draugišką komandą.

Susidomėjusius prašome siųsti savo gyvenimo aprašymą su nuoroda „Veterinarijos gydytojas“ el. pašto adresu: atranka@litagra.lt. Daugiau informacijos telefonu + +370 686 49 658, Augintojo verslo personalo vadovė Eglė Ruseckienė.

Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Pakruojo r.
Pozicija  Specialistas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Eglė Ruseckienė, Augintojo verslo personalo vadovė
El. paštas:  atranka@litagra.lt
Informacija telefonu:  +370 686 49 658
URL  http://www.emplonet.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-642993-LT