Projektų vadovą, VILNIUS
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Projektų vadovą
Darbo sritis:
Prekyba
Profesija:
Kita
Miestas:
VILNIUS

Aprašymas

NOVA LUX management solutions klientas

Mūsų klientė – ilgametė, su daugiau nei 16 m. veiklos patirtimi kompanija, turinti tvirtas pozicijas prekybos nerūdijančiu plienu rinkoje. Patyrę ir kvalifikuoti darbuotojai tiekia įvairius nerūdijančio plieno gaminius statybinėms kompanijoms, maisto perdirbimo, chemijos ir kt. pramonės įmonėms  Pabaltijo, Rusijos rinkose. Nuolat auganti kompanija šiandien turi savo filialus pagrindiniuose Baltijos šalių, Ukrainos miestuose.Šiuo metu kompanija plečia savo veiklą ir į savo profesionalų komandą kviečia

PROJEKTŲ VADOVĄ (-Ė) (ALIUMINIS)

Darbo pobūdis:- aliuminio produkcijos pirkimas ir  pardavimas Pabaltijo klientams;- naujų tiekėjų Vakarų Europoje bei klientų paieška;- ilgalaikio bendradarbiavimo su tiekėjais ir klientais užtikrinimas, lojalumo vystymas, vizitavimas;- derybos, komercinių pasiūlymų, sutarčių rengimas, užsakymų administravimas.

Reikalavimai:- būtinos puikios anglų ir rusų k. žinios (žodžiu ir raštu); - aliuminio tiekėjų paieškos užsienio rinkose patirtis (būtina);- aliuminio pardavimų patirtis;- aukštasis išsilavinimas (privalumas -  techninis);- puikūs darbo kompiuteriu įgūdžiai;- gebėjimas ir vidinė motyvacija dirbti savarankiškai, ambicingumas;- atkaklumas siekiant rezultato, greita orientacija;- komunikabilumas, puikūs derybiniai įgūdžiai;- analitinis mąstymas;- galimybė vykti į komandiruotes.

Kompanija siūlo:- galimybę dirbti profesionalų komandoje;- visas darbui reikalingas priemones ir patrauklų atlygį;- galimybę savarankiškai organizuoti darbo procesą;- darbą stabilioje kompanijoje, draugiškame kolektyve, kuris pasižymi pastovumu.

Laukiame Jūsų gyvenimo aprašymo su nuoroda "Projektų vadovas (aliuminis)".Konfidencialumą garantuojame.

 

Reikalingas išsilavinimas  Aukštasis universitetinis
Reikalingos kalbų žinios  Anglų
Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  VILNIUS
Pozicija  Vadybininkas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Inga Žemaitienė
El. paštas:  inga@novalux.lt
Adresas:  Savanorių pr. 22, Vilnius
Informacija telefonu:  (672) 67972
URL  http://www.novalux.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-647201-LT