Analitiko, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Analitiko
Darbo sritis:
Informacinės technologijos
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Personalo akademija

PERSONALO AKADEMIJOS (www.personaloakademija.lt) klientė – įmonė, kurianti įvairius šiuolaikiškus programinius sprendimus, apjungiančius veiklos procesus ir technologijas į bendrą visumą. Kompanijos kuriamos sistemos yra plačiai naudojamos visame pasaulyje ir sėkmingai veikia dideliuose projektuose.Plečiančiai savo veiklą įmonei, darbui Vilniuje ieškome

ANALITIKO (-ĖS) - PROJEKTUOTOJO (-OS)

Darbo pobūdis:

- Veiklos procesų ir reikalavimų analizė;- Reikalavimų ir projektavimo specifikacijų rengimas;- Techninių pasiūlymų rengimas;- Darbas komandoje su sistemų architektais, analitikais, programuotojais.

Reikalavimai:

- Aukštasis techninis/ tikslusis išsilavinimas (gali būti 3 - 4 kurso studentai);- Puikūs anglų kalbos įgūdžiai;- Puikūs MS Office įgūdžiai;- Patirtis naudojantis UML modeliavimo įrankiais, pavyzdžiui, Visual paradigm;- Asmeninės savybės: analitinis mąstymas, imlumas naujai informacijai, gebėjimas spręsti problemas, noras tobulėti.

Mes jums siūlome:

- Nuolat besikeičiančius, šiuolaikiškus projektus, kurie kaskart suteiks naujos patirties;- Tobulėjimo ir kvalifikacijos kėlimo galimybes;- Motyvacines priemones už pasiektus gerus rezultatus;- Rinkoje konkurencingą atlyginimą.

Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Vilnius
Pozicija  Specialistas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Benita
El. paštas:  benita.narkeviciute@personaloakademija.lt
Adresas:  Laisvės pr. 60, Vilnius, Vilniaus
URL  http://personaloakademija.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-647087-LT