Projektų vadovas, Klaipėda
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Projektų vadovas
Darbo sritis:
Gamyba ir pramonė
Profesija:
Kita
Miestas:
Klaipėda

Aprašymas

RNDV Group, UAB

RNDV Group – tai bendrovė, jau daugiau kaip 7 metus teikianti aukščiausios kokybės elektrotechnikos, silpnų srovių ir telekomunikacijų inžinerijos paslaugas laivuose bei sausumos statiniuose. Taip pat atliekame suvirinimo, santechnikos, vandentiekio ir nuotekų sistemų montavimo, ŠVOK sričių darbus.RNDV Group sėkmingai vykdo savo projektus Lietuvoje, Vokietijoje, Olandijoje, Danijoje, Islandijoje, Prancūzijoje, Japonijoje ir kitose šalyse.Pastaruoju metu vis daugiau užsakovų pasitiki ir naudojasi mūsų paslaugomis. Tai mus džiugina ir įkvepia tolimesniam tobulėjimui bei augimui. Dėl šios priežasties kviečiame į savo būrį prisijungti kvalifikuotus specialistus ir motyvuotus darbuotojus, kurie norėtų papildyti mūsų veržlią komandą.Dėl papildomos informacijos kreiptis telefonu +370 670 35591 arba +370 603 71060.

PROJEKTŲ VADOVAS (LAIVŲ KORPUSŲ SURINKIMO DARBAMS)

Darbo vieta:

Užsienis

Darbo pobūdis:

Į Jūsų darbo funkcijas įeis darbų planavimas, organizavimas, komandos formavimas, darbų aktavimas, atliekant metalinių laivų korpusų montavimą/surinkimą.Dirbama tiek individualiai, tiek kartu su kitais komandos nariais, vadovaujantis darbo instrukcijomis ir brėžiniais.

Reikalavimai:

Darbui šioje pozicijoje reikalinga ir metalinių laivų korpusų surinkimo patirtis, ir patirtis vadovajant tokius darbus atliekančiai komandai. Mums svarbu, kad Jūs skaitytumėte brėžinius, laisvai kalbėtumėte anglų kalba, būtumėte savo srities profesionalas, organizuotas, orientuotas į rezultatą ir turintis galimybę dirbti užsienyje.

Mes jums siūlome:

Mes siūlome ilgalaikį darbą tarptautinėje įmonėje, karjeros galimybės, visas socialines garantijas, darbui reikalingas priemones, komandiruočių išlaidų kompensavimą ir darbą jauname bei energingame kolektyve!

Reikalingos kalbų žinios  Anglų
Reikalinga darbo patirtis  5-7 metai
Darbo laikas  Visa darbo diena
Pradžia (data)  Nedelsiant
Vietovė  Klaipėda
Pozicija  Vadovas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Renata Arlauskienė
El. paštas:  renata@rndvgroup.eu
Adresas:  Baltijos pr. 8 B, Klaipėda, Klaipėdos
Informacija telefonu:  860006048
URL  http://www.rndvgroup.eu/en/home/

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-651189-LT

Nuotraukos