Pirkimų vadovas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Pirkimų vadovas
Darbo sritis:
Organizavimas ir valdymas
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

CV-Online klientas
PIRKIMŲ VADOVAS (-Ė)

Esame didelė ir sėkminga Lietuvos įmonė, įgyvendinanti ne tik šaliai, bet ir visam regionui svarbius projektus. Šiuo metu ieškome Pirkimų skyriuje dirbsiančio

Pirkimų vadovo,

kuris bus atsakingas už:- Bendrovės pirkimų proceso koordinavimą;- Pirkimų iniciatorių konsultavimą rengiant su pirkimais susijusią dokumentaciją ir kitais su pirkimų organizavimu ir vykdymu susijusiais klausimais;- Bendrovės vidaus dokumentų, susijusių su viešaisiais pirkimais, rengimą.

Jei gali ne tik paruošti dokumentus pagal Viešųjų pirkimų įstatymą, bet ir padėti kolegoms sėkmingai ir optimaliai nupirkti tai, ko reikia, tuomet lauksime Tavo CV.

Taip pat tikimės, kad:- Turi aukštąjį išsilavinimą (vadyba arba teisė yra privalumas);- Esi dirbęs >3 metų viešųjų pirkimų srityje;- Gali ekonomiškai arba logiškai pagrįsti pirkimą;- Moki derėtis;- Gali kalbėti angliškai ne tik apie savo hobį, bet ir komerciniais terminais;- Patinka dirbti komandoje;- Esi įvaldęs MS Office programas.Gyvenimo aprašymo lauksime iki sausio 17 d., tačiau pokalbius pradėsime nelaukdami termino pabaigos.

Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Vilnius
Pozicija  Vadovas

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-659125-LT

Nuotraukos