Praktikantas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Praktikantas
Darbo sritis:
Rinkodara ir reklama
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

ERGO Insurance SE Lietuvos filialas

ERGO – stabiliai veikianti, vokiško kapitalo Europos bendrovė. Tai viena pirmaujančių draudimo grupių Baltijos šalyse ir tarptautinės ERGO grupės dalis. Pagrindinis ERGO akcininkas – viena didžiausių pasaulyje perdraudimo grupių „Munich Re“. 2014 m. ERGO stambių įmonių kategorijoje pripažinta geidžiamiausiu darbdaviu tarp draudimo įmonių. Dvejus metus ERGO pelnė mylimiausio draudiko vardą Baltijos šalyse. Mūsų pagrindinis veiklos principas: „Apdrausti – reiškia suprasti“.

PRAKTIKANTAS (-Ė) RINKODAROS SKYRIUJE

Kviečiame įgyti naudingos praktinės patirties rinkodaros srityje ERGO Insurance SE Lietuvos filialo Rinkodaros skyriuje!

Tavo praktikos veikla būtų susijusi su pagalba rinkodaros vadybininkui:

- ruošiant reklaminę medžiagą ir organizuojant spaudos darbus;- organizuojant iškabų ir biurų apipavidalinimą;- administruojant ERGO interneto svetainę;- ruošiant aprašymus apie įmonės produktus ir paslaugas;- tvarkant sąskaitas;- užsakant reklaminę atributiką ir verslo dovanas, ieškant ir parenkant jų gamybos partnerius, atliekant draudimo rinkos tendencijų ir konkurentų veiklos monitoringą.

Mes tikimės, kad:

? esi ne žemesnio nei III kurso (ekonomikos, vadybos, verslo administravimo, studentas);? puikiai darbuojiesi kompiuteriu (Word, Excel, PowerPoint);? esi kruopštus, atsakingas, kūrybingas, o svarbiausia – žingeidus!;? gali ir nori skirti ne mažiau nei 2 mėnesius įdomiai ir įtraukiančiai praktikai rinkodaros skyriuje.

Praktikos vieta – ERGO centrinė būstinė, adresas Geležinio Vilko 6A, Vilnius.

Atsiųsk savo CV el. paštu praktika@ergo.lt iki š.m. sausio 31 d.

 

Reikalingas išsilavinimas  Aukštasis neuniversitetinis
Darbo laikas  Profesinė praktika
Pradžia (data)  Derybų klausimas
Vietovė  Vilnius

Kontaktinė informacija:
Adresas:  Gelezinio Vilko g.6A, Vilnius, LT-2600 Vilniaus
URL  http://www.ergo.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-661825-LT

Nuotraukos