Java programuotojas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Java programuotojas
Darbo sritis:
Elektronika ir komunikacijos
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Kompanija BS/2, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai", jau daugiau nei 20 metų dirba bankinių technologijų rinkoje. Bendrovės specializacija – užsakomosios verslo procesų paslaugos ir programinės įrangos kūrimas, sisteminės integracijos ir techninės priežiūros paslaugos. Universalūs kompanijos sprendimai ir paslaugos žinomi ir prieinami 67-iose pasaulio šalyse. BS/2 jau 15 metų yra išskirtinė koncerno „Wincor Nixdorf" partnerė.

2011 metų pradžioje patvirtinta, kad kompanijos IT paslaugų vadybos struktūra atitinka visame pasaulyje pripažintos praktikos ITIL V3 (angl. Information Technology Infrastructure Library) reikalavimus, o po sėkmingo sertifikavimo audito įmonėje įdiegtas standartas ISO 20000.

Taip pat į savo komandą priimsime:http://www.skynet.lt/karjerahttp://www.bs2.lt/kompanija/karjera/http://www.ashburn.eu/lt/karjera

Šiuo metu į savo komandą priimsime:

JAVA PROGRAMUOTOJAS (-A) (MOBILE.IQ, BACK-END)

DARBO POBŪDIS:

- informacinių sistemų programinės įrangos kūrimas.

- naudojami įrankiai: JAVA, IBM WebSphere, Oracle SQL, TFS.

Darbas su „Mobile.iQ“ - produktų šeima skirta paspartinti priėjimą prie įvairių informacinių šaltinių – būtent per mobiliuosius įrenginius, tokiu būdu pagreitinti sprendimų priėmimą ir svarbių verslo operacijų įgyvendinimą. Daugiau: http://www.bs2.lt/programine-iranga/iq-produktu-seima/mobileiq/

REIKALAVIMAI:

- JAVA, IBM WebSphere, Oracle SQL išmanymas,- kūrybiškumas, iniciatyvumas ir gebėjimas rasti sprendimus,- stipri motyvacija dirbti ir tobulinti profesinius įgūdžius. 

MES SIŪLOME:

Prie ypatingų, Jūsų lūkesčius atitinkančių, finansinių sąlygų, taip pat kasmetinių atostogų pagal iš anksto tvirtinamą grafiką sudarome tinkamas sąlygas darbui:- modernus, strategiškai patogioje vietoje esantis biuras- įmonei priklausančios kavinės naminio maisto šedevrai su specialia nuolaida kiekvieną dieną, galimybė atsiskaityti darbuotojo pažymėjimu (taikant paylo sprendimą www.ashburn.eu/lt/produktai/paylo/)- bibliotekoje sukauptos ir nuolat atnaujinamos žinios nemokamai- kavos aparatas, arbata - pagal nutylėjimą- naujoviškos darbo priemonės- specialios partnerių nuolaidos- mokymai, sertifikatai, komandiruotės kvalifikacijai kelti - darbdavio sąskaita- darbo užmokesčio didinimas priklausomai nuo išlaikyto sertifikato (patvirtinta vidinė tvarka)- draugiškai, pozityviai nusiteikęs kolektyvas- biliardas, stalo futbolas biuro patalpoje- tradicinės šventės, 3 dienų visos įmonių grupės darbuotojų išvykos į kaimo sodybas, plaukimas baidarėmis, boulingo turnyrai.

Reikalinga darbo patirtis  2-5 metai
Darbo laikas  Visa darbo diena
Pradžia (data)  Derybų klausimas
Vietovė  Vilnius (žemėlapis)
Pozicija  Specialistas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Anželika Daujotienė, Įmonių grupės Personalo departamento vadovė
Adresas:  Kareivių g. 2 Vilnius, LT-08248
URL  http://bs2.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-664309-LT

Nuotraukos