Transporto koordinatorius, Klaipėda
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Transporto koordinatorius
Darbo sritis:
Transportas ir logistika
Profesija:
Kita
Miestas:
Klaipėda

Aprašymas

Vlantana, UAB

UAB „Vlantana“ – viena didžiausių logistikos kompanijų Lietuvoje, sėkmingai gyvuoja 20 metų ir sparčiai plečia veiklą tiek didindama transporto paslaugų apimtis, tiek vystydama naujas verslo kryptis.

Esame įsikūrę strategiškai patogioje vietoje, šalia automagistralės Vilnius – Klaipėda, 5 km. iki Klaipėdos. Administraciniame pastate įrengti puikūs kabinetai, posėdžių salės, kvalifikacijos kėlimo klasės bei poilsio kambariai. Veikia nauja automobilių plovykla, automobilių priežiūros ir remonto dirbtuvės, degalinė su erdvia prekybine sale, muitinės sandėliai. Svečių ir darbuotojų patogumui veikia motelis ir kavinė.

Plečiame savo veiklą ir kviečiame į savo kolektyvą motyvuotus, iniciatyvius, energingus darbuotojus. Mūsų kompanija suteiks Jums galimybę įgyti vertingos profesinės patirties dirbant kartu su tikrų profesionalų komanda.

TRANSPORTO KOORDINATORIUS (DARBAS SU VAIRUOTOJAIS)

Darbo aprašymas

- Krovinių gabenimo maršrutų planavimas;- Vilkikų vairuotojų darbo planavimas, organizavimas ir kontrolė;- Kokybiškos krovinių gabenimo paslaugos užtikrinimas;- Pervežimo dokumentų kontrolė ir administravimas;- Bendravimas ir bendradarbiavimas su kolegomis sprendžiant kilusias problemas krovinio gabenimo metu.

Reikalavimai

- Vairuotojų darbo ir poilsio laiko režimo išmanymas, patirtis transporto sektoriuje;

- Aukštasis išsilavinimas verslo vadybos, rinkodaros ar logistikos srityse (privalumas);- Puikus rusų kalbos mokėjimas;- Sėkminga darbų planavimo ir organizavimo patirtis;- Komunikabilumas, iniciatyvumas, gebėjimas greitai priimti sprendimus.

Įmonė siūlo

- Darbą perspektyvioje, sparčiai augančioje kompanijoje;- Saviraiškos galimybes ir nuolatinį profesinį tobulėjimą;- Karjeros galimybes;- Motyvuojantį atlyginimą ir visas socialines garantijas.

Darbo vieta:

Klaipėda

Darbo pobūdis:

visa darbo diena

Informacija tel.: +370 640 11191 Asta Budrienė

Gyvenimo aprašymą siųskite el. paštu: personalas@vlantana.lt.

 

Reikalingos kalbų žinios  Rusų
Reikalinga darbo patirtis  0-2 metai
Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Klaipėda
Pozicija  Specialistas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Asta Budrienė
Adresas:  Klaipėda
Informacija telefonu:  8 640 11191
Skype  vlantanapersonalas
URL  http://vlantana.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-667433-LT

Nuotraukos