Darbo aprašymas: - užtikrinti efektyvią padalinių veiklą, formuoti plėtrą ir rinkodaros strategiją
- formuoti kainodarą ir valdyti meniu kategorijas
- vykdyti finansinę ir ūkinę įmonės apskaitą
- planuoti ir kontroliuoti padalinių pardavimus ir sąnaudas bei veiklos produktyvumą
- užtikrinti aukštą klientų aptarnavimo ir maisto kokybės lygį
- vykdyti pardavimų planus, operatyviai reaguoti į aplinkos pokyčius
- atstovauti įmonės interesus valstybinėse institucijose
- formuoti ir motyvuoti įmonės darbuotojų komandą
- organizuoti ir kontroliuoti įmonės darbuotojų darbą.
Reikalavimai: - aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas
- vadovaujamo darbo patirtis
- patirtis viešajame maitinime arba mažmeninėje prekyboje būtų privalumas
- darbo patirtis rinkodaros srityje
- viešojo maitinimo rinkos išmanymas
- orientacija į rezultatą ir svečių aptarnavimą
- komandos formavimas, palaikymas ir motyvavimas
- savarankiškumas, strateginis mąstymas
|