Transporto paslaugų pardavimo, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Transporto paslaugų pardavimo
Darbo sritis:
Pardavimai ir vadyba
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Abipa logistics, UAB

UAB Abipa Logistics - tarptautinių krovinių gabenimo įmonė Lietuvoje, teikianti visas su krovinių gabenimu susijusias paslaugas.

Sukaupta patirtis, profesionalumas bei platus partnerių tinklas visame pasaulyje sudarė galimybes išplėsti veiklą ir įkurti ofisus:

Rusijoje, Baltarusijoje, Latvijoje, Estijoje, Kazachstane.

Kliento verslo supratimas ir logistikos išmanymas padeda veikti operatyviai kintančioje rinkos situacijoje ir išlikti patikimais krovinių gabenimo partneriais.

TRANSPORTO PASLAUGŲ PARDAVIMO VADYBININKAS/-Ė

Darbo aprašymas:

- Aktyvi naujų verslo klientų paieška;- Krovinių gabenimo (žemė, jūra, oras /pilni, daliniai kroviniai/) paslaugų pardavimas;- Kokybiškas esamų klientų aptarnavimas ir santykių su jais palaikymas bei vizitavimas Lietuvoje bei užsienio šalyse;- Įmonės atstovavimas parodose, konferencijose;- Bendradarbiavimas su kolegomis ir klientais sprendžiant nesklandumus kylančius krovinio transportavimo metu;- Klientų atsiskaitymo kontrolė;- Nustatytų tikslų vykdymo užtikrinimas.

Reikalavimai:

- Sėkminga darbo patirtis pardavimų srityje ne mažiau 2 m.;- Puikios rusų bei anglų kalbų žinios (kalbėjimas, supratimas, rašymas);- Verslo ir tarpkultūrinės etikos išmanymas;- Geri derybiniai ir bendravimo įgūdžiai, ryžtingumas bei pasitikėjimas savimi;- Aktyvumas, komunikabilumas, sugebėjimas pasiekti užsibrėžtą tikslą, orientacija į rezultatą;- Didelis privalumas, jei išmanote apie transportavimo paslaugas.

Įmonė siūlo:

- Profesinių įgūdžių tobulinimą, mokymus;- Patrauklią motyvacijos sistemą;- Komandiruotes užsienio šalyse;- Karjeros galimybes;- Patyrusią ir draugišką komandą; - Visas socialines garantijas.

Gyvenimo aprašymus prašome siųsti el. paštu: personalas@abipa.lt Daugiau informacijos apie įmonę galite rasti: www.abipa.net

Susisieksime tik su atrinktais kandidatais.

 

Reikalingos kalbų žinios  Rusų
Reikalinga darbo patirtis  2-5 metai
Darbo laikas  Visa darbo diena
Pradžia (data)  Nedelsiant
Vietovė  Vilnius

Kontaktinė informacija:
URL  http://www.abipa.net/

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-3109610-LT

Nuotraukos