Nt eksploatacijos vadybininkas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Nt eksploatacijos vadybininkas
Darbo sritis:
Statyba ir NT
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

HANNER, AB

Hanner – investicinių nekilnojamojo turto projektų plėtros lyderė Lietuvoje, aktyviai dirbanti Latvijoje ir Rumunijoje bei įgyvendinusi projektus Rusijoje ir Ukrainoje.Mūsų misija – plėtoti novatoriškus projektus, užtikrinant aukščiausius kokybinius reikalavimus bei tausojant aplinką. Siekiame atsakingai formuoti žmogaus darbo ir namų aplinką, kelti gyvenimo kokybę ir būti patikimu ilgalaikiu mūsų klientų partneriu.Prie komandos kviečiame prisijungti energingą, veržlų ir norintį tobulėti darbuotoją.

NT EKSPLOATACIJOS VADYBININKAS (-Ė)

Darbo pobūdis:

Nekilnojamo turto administravimo bei eksploatacijos procesų organizavimas;Pastatų, jų inžinerinių sistemų ir įrenginių priežiūros bei remonto darbų koordinavimas;Rangovų garantinių įsipareigojimų ir draudiminių įvykių administravimas;Planiniai patikrinimai ir apžiūros,Klientų skundų administravimas;Remonto biudžetų derinimas, darbų organizavimas.

Kompanija  siūlo:

  • Gerą atlyginimą ir socialines garantijas;
  • Mokymosi ir nuolatinio tobulėjimo galimybes;
  • Draugišką kolektyvą ir pozityvią darbo aplinką.

Reikalavimai potencialiems kandidatams:

Atsakingumas, puikūs darbo planavimo ir organizavimo įgūdžiai, geri bendravimo gebėjimai;Vairuotojo pažymėjimas (B kategorija);Darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office).Panaši darbo patirtis;Aukštas atsakomybės lygis.

 

Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Vilnius
Pozicija  Specialistas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Personalo vadovė
URL  http://www.hanner.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-3115042-LT

Nuotraukos