Klientų aptarnavimo vadybinink, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Klientų aptarnavimo vadybinink
Darbo sritis:
Paslaugos
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

RESURSO, UAB

RESURSO klientė – moderni, tarptautinė klientų aptarnavimo įmonė, dirbanti su vidutinėmis ir didelėmis korporacijomis, nuolatos ieško perspektyvių darbuotojų Vilniuje ir Kaune

Mėgsti pardavinėti ir bendrauti su klientais? Laisvai bendrauji anglų ir norvegų kalbomis? Sugebi greitai reaguoti ir veikti?

Jei TAIP šis darbo pasiūlymas Tau!

KLIENTŲ APTARNAVIMO VADYBININKAS (-Ė) NORVEGŲ KALBA

Darbo pobūdis:- Skambučių priėmimas, bendravimas su įmonės klientais bei jų atstovavimas;- Efektyvus įmonės klientų aptarnavimas (reikalingos informacijos suteikimas pagalba klientams sprendžiant problemines situacijas ir pan.) anglų ir norvegų kalbomis;- Dalyvavimas įmonės arba jų klientų organizuojamuose mokymuose, siekiant tobulinti profesinę veiklą.

Reikalavimai:- Geros anglų kalbos žinios (ne žemesnis nei B2 lygis);- Geros norvegų kalbos žinios (ne žemesnis nei B2 lygis);- Puikūs bendravimo įgūdžiai;- Sugebėjimas greitai reaguoti ir veikti;- Panaši darbo patirtis nebūtina.

Mes jums siūlome:- Lankstų darbo grafiką;- Darbą draugiškame kolektyve;- Kvalifikacinius mokymus bei komandiruotes į užsienį;- Nuolaidas įmonės darbuotojams (sporto klubuose, restoranuose ir t.t.);

 

Jei susidomėjote mūsų darbo pasiūlymu drąsiai skambinkite

tel. +370 65030728

cv@resurso.lt

Reikalingos kalbų žinios  Anglų, Norvegų
Darbo laikas  Pamaininis darbas
Vietovė  Vilnius, Kaunas

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-3114430-LT

Nuotraukos