Techninių saugos projektų vado, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Techninių saugos projektų vado
Darbo sritis:
Apsauga ir gelbėjimas
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Soprana Personnel International, UAB
TECHNINIŲ SAUGOS PROJEKTŲ VADOVAS

Darbo pobūdis

Mūsų klientė - ilgametę patirtį turinti saugos tarnyba, kuri reguliariai nominuojama geriausio darbdavio rinkimuose. Jūs dirbsite kartu su techniniais inžinieriais, kitu aptarnaujančiu personalu ir būsite atsakingas (-a) už saugos projektų įgyvendinimą naujiems klientams:1. kliento poreikių išsiaiškinimas. Tu būsi pirmas žmogus, kuris bendrausi su nauju klientu, 2. apsaugos sistemų sąmatų, pasiūlymų ir įrengimo planų rengimas,3. saugos projektų įgyvendinimo priežiūra pagal numatytus planus ir terminus. Šiame darbe nereikės atlikti aktyvių pardavimų ar ieškoti naujų klientų.
 

Reikalavimai

1. Derybų patirtis verslas verslui aplinkoje,2. Projektų valdymo patirtis,3. Kompiuterinis raštingumas. Projektų valdymo programinės įrangos išmanymas,4. Jūs būsite svarbiausia įmonės grandis tarp naujų klientų ir techninio personalo, todėl būtinos jūsų žinios arba patirtis apsaugos sistemų, elektronikos, inžinerijos ir pan. techninėse srityse.
 

Mes jums siūlome

Darbui būtinas priemones (automobilis, telefonas ir kt.), gerą darbo užmokestį ir priedus už įgyvendintus projektus bei įdomų, nemonotonišką darbą su stambiais klientais.
Reikalingos kalbų žinios  Anglų
Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Vilnius

Kontaktinė informacija:
Adresas:  Vilnius, Vilniaus
Informacija telefonu:  865900512
URL  http://www.soprana.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-3119882-LT

Nuotraukos