Bendrųjų darbų specialistas, Vilnius
(8 5) 271 51 55

Trumpa antraštė:
Bendrųjų darbų specialistas
Darbo sritis:
Organizavimas ir valdymas
Profesija:
Kita
Miestas:
Vilnius

Aprašymas

Inservis, UAB

UAB „Inservis“ – Invaldos grupės įmonė, teikianti inžinerinių sistemų priežiūros, pastatų ūkio valdymo, audito ir gedimų šalinimo, patalpų oro kokybės tyrimų, daugiabučių administravimo bei kitas paslaugas. Bendrovė turi padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Druskininkuose.

„Inservis“ yra sertifikuota ir atitinka kokybės vadybos standartą ISO 9001, aplinkosaugos vadybos standartą ISO 14001 bei darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos standartą OHSAS 18001.

UAB „Inservis“ didžiuojasi profesionaliu kolektyvu, kurį vienija bendros įmonės vertybės, tikslai, motyvacijos sistema, aplinkos apsaugos ir darbuotojų saugos ir sveikatos politika. Mūsų gausi komanda dirba, tobulėja, kartu leidžia laisvalaikį bei dalyvauja visuomeniniuose renginiuose.

ŽINOME, kad kiekvienos įmonės sėkmė visų pirma priklauso nuo darbuotojo kvalifikacijos ir noro tobulėti.

BENDRŲJŲ DARBŲ SPECIALISTAS (-Ė) (DUJOS IR DUJINIAI KATILAI)

Darbo pobūdis:

Ieškome specialisto, turinčio patirties darbo su dujomis ir dujiniais katilais.

Taip pat šiam darbuotojui reikės:-Tinkamai, laiku ir kvalifikuotai atlikti darbus, susijusius su dujų, santechnikos ir šildymo sistemomis.-Vykdyti įrenginių techninę priežiūrą, remonto, montavimo, derinimo ir bandymo darbus.-Vykdyti planinius patikrinimus.-Pildyti darbų atlikimo aktus.-Vykdyti pavestas užduotis, kartu su bendrųjų darbų specialistų komanda, susijusias su kitais pastatų eksploatavimo, priežiūros bei inžineriniais darbais.-Aiškintis įmonės klientų/ užsakovų poreikius, teikti pasiūlymus techniniams/ gedimų likvidavimo ir kitiems sprendimams.

Reikalavimai sėkmingam kandidatui:

-Ne žemesnis, kaip profesinis techninis/inžinerinis išsilavinimas.-Darbo patirtis su dujų inžinerinėmis sistemomis.-Kitų pastatų priežiūros ir sistemų išmanymas (santechnika, šilumos ūkis, elektra).-Atsakingumas.-Sąžiningumas.-Tvarkingumas.-Mokėjimas bendrauti su klientais, tinkamai atstovauti įmonės interesus.-Noras tobulėti.

Mes jums siūlome:

- Galimybę dirbti ir tobulėti vienoje didžiausių pastatų priežiūros įmonių.- Nuolatinį bendradarbiavimą ir pagalbą.- Geras darbo sąlygas stabilioje, pelniusioje klientų pasitikėjimą įmonėje.

____________________________________________

Laukiame jūsų motyvacinio laiško ir gyvenimo aprašymo. Kandidatų prašome parašyti dvi sumas:

  1. atlyginimo ribą, žemiau kurios nesvarstysite pasiūlymo;
  2. pageidaujamą atlygį.

 

Darbo laikas  Visa darbo diena
Vietovė  Vilnius
Pozicija  Specialistas

Kontaktinė informacija:
Kontaktinis asmuo  Tatjana Šernienė, Personalo vadovė
Adresas:  A. Juozapavičiaus g. 6 , Vilnius
URL  http://www.inservis.lt

Prašytume nurodyti skelbimo numerį, kai kreipiates!
CVO-3119040-LT

Nuotraukos